G-5XPY019H2V
Chantal Evers | Tekst & Communicatie

Commerciële content voor webshops

Eenvoudig toegevoegde waarde creëren in je webshop doe je met unieke product omschrijvingen en categoriepagina’s. Bovendien zorg je daarmee dat jij je onderscheidt van je concurrent.  Met unieke omschrijvingen voorzie ik jouw webshop van commerciële content die jouw klant aanspreekt en die leidt tot sales.

Product beschrijvingen om je te onderscheiden van je concurrent

Je wilt opvallen, je onderscheiden van je concurrent. Je wilt dat de klant voor jou kiest en niet voor je (digitale) buurman. Maar bovenal wil je de klant voorzien van de juiste product teksten, zonder hem te vervelen met saaie product features en ellenlange teksten. Je wilt een sprankelende tekst die aanspreekt, waarmee de klant enthousiast denkt “ja, dit is voor mij het beste product” en vervolgens tot aankoop overgaat.

Categoriepagina’s als meerwaarde voor je webshop

Ieder product dat je op via je webshop verkoopt heb je voorzien van een unieke omschrijving. Maar heb je ook al gedacht aan een categoriepagina?  Vooral wanneer je meerdere producten binnen eenzelfde categorie verkoopt kan het erg handig zijn om een dergelijke tekst op je website te plaatsen. Met een goede categorietekst help je de klant al op weg in zijn keuzeproces en vergroot je de kans dat hij sneller bij het juiste product aanbelandt. Een categoriepagina kan bovendien ook nog eens een positieve bijdrage leveren aan de vindbaarheid van je webshop op internet!

Wat ik voor jou kan doen?

  • Ik vertaal saaie product features naar wervende en commerciële content voor jouw producten.
  • Ik schrijf creatieve en unieke product- en categorieteksten die bovendien relevant en functioneel zijn.
  • Indien nodig doe ik een zoekwoordenonderzoek en verwerk de juiste woorden op een natuurlijke manier in de tekst, zodat we je vindbaarheid op internet nog verder optimaliseren.

Wil je mij jouw productcontent schrijven?

Heb je nieuwe categorie- of productomschrijvingen nodig voor jouw webshop? Neem dan nu contact met me op. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.