G-5XPY019H2V
Chantal Evers | Tekst & Communicatie

Chantal Evers: tekstschrijver voor al jouw professionele content

Jouw allround tekstschrijver!

Tekstschrijver, copywriter, content creator. Er zijn diverse termen en omschrijvingen voor wat ik doe. Ik geef zelf de voorkeur aan tekstschrijver, want daar klinkt voor mij het meest de essentie in door van wat ik doe: teksten schrijven. Maar het is meer dan dat. Ik ben gezegend met het schrijversgen en word blij van het eindeloos schaven aan teksten, net zo lang totdat het perfect is.

De diensten die ik als allround tekstschrijver aanbied zijn divers. Staat de tekst die jij nodig hebt er niet bij? Neem gerust contact op met me. Grote kans dat ik je kan helpen!

SEO teksten voor een betere vindbaarheid in Google

Zo hoog mogelijk scoren in Google, zodat jouw doelgroep je sneller kan vinden, en dat ook nog eens met sprankelende content? Dat klinkt je vast als muziek in de oren! Wil je jouw websitetekst laten schrijven? Met zowel een losse pagina als  een complete website van meerdere pagina’s ga ik voor jou aan de slag.

Lees snel verder en ontdek welke SEO teksten ik voor jou kan schrijven.

allround tekstschrijver

Wervende product omschrijvingen voor webshops

Eenvoudig toegevoegde waarde creëren in je webshop doe je met unieke product beschrijvingen en categoriepagina’s. Bovendien zorg je daarmee dat jij je onderscheidt van je concurrent.  Met unieke omschrijvingen en wervende teksten voorzie ik jouw webshop van content die jouw klant aanspreekt en die leidt tot sales.

Lees snel verder welke commerciële content ik voor jouw webshop kan schrijven!

Een blog als boost voor je website

Je expertise in jouw vakgebied tonen en tegelijkertijd de traffic naar je website vergroten? Met een blog op je website doe je het allebei. Of het nu gaat om een eenmalig artikel of een reeks. Jouw blog laten schrijven? Ik kruip graag voor je in de pen. 

Wil je meer informatie over blogs en wat ik voor jou kan betekenen? Ik ga graag met je in gesprek!

Redigeren van teksten

Zelf een tekst geschreven, maar wil je voor de zekerheid toch een frisse blik van een professioneel tekstschrijver? Ik lees graag met je mee. Ik haal eventuele spel- en taalfouten uit je tekst, verbeter stijlfouten en doe suggesties om jouw tekst nog beter te maken.

Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Offline teksten: de kracht van gedrukte media

In de digitale vloedgolf die ons overspoelt zouden we de kracht van geprinte media bijna vergeten. Een gedrukte brochure, flyer of een artikel in een tijdschrift houdt de aandacht van de lezer langer vast dan een online tekst. En die geprinte media brengt de bezoeker vervolgens weer naar jouw website.  

Weten welke offline teksten ik voor jou kan schrijven? Neem dan contact op met me en samen bespreken we de mogelijkheden.