G-5XPY019H2V
Chantal Evers | Tekst & Communicatie

Een blog: multifunctioneel én onmisbaar

Eenvoudig nieuwe informatie toevoegen op je website? En daarbij ook nog eens de kans op meer bezoekers vergroten? Klinkt aantrekkelijk! En het goede nieuws: het is ook nog eens relatief eenvoudig. Want door te bloggen, oftewel artikelen op je website te plaatsen, toon je jouw expertise aan je klant en werk je op hetzelfde moment ook aan het aantrekken van meer bezoekers én je vindbaarheid op internet. Daarnaast creëer je er extra content mee voor je social mediakanalen en houdt je je website levendig en up-to-date. Multifunctioneel dus, zo’n blog!

Continuïteit en regelmaat in het posten van je blog

Dat een blog vele voordelen heeft moge duidelijk zijn. Maar de kracht van een blog zit ‘m, naast de inhoud natuurlijk, vooral in de continuïteit ervan. Door met een vaste frequentie te bloggen zorg je er namelijk voor dat je bezoekers terugkeren naar je website om je nieuwste bijdragen te lezen. Tegelijkertijd maak je de zoekmachines blij, want ook die houden van nieuwe, relevante content. Een investering dus waar je nog jarenlang plezier van hebt.

Wat ik voor jou kan doen?

  • Ik schrijf boeiende teksten voor jouw blog, afgestemd op de doelgroep. Eenmalig of in een abonnementsvorm. Dat stemmen we uiteraard samen af.
  • Indien gewenst plaats ik het blog op je website en voorzie het van de juiste (tussen)kopjes en beeldmateriaal.
  • Ik pas SEO-technieken toe, zodat de vindbaarheid op o.a. Google en in andere zoekmachines wordt vergroot.
  • Ik adviseer over het plaatsen van de blogs en het linken naar/van social media.
  • Ik denk mee over de onderwerpen van de blogs en de artikelen.

Jouw blog laten schrijven?

Wil je mij jouw blog laten schrijven? Neem vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.