G-5XPY019H2V
Chantal Evers | Tekst & Communicatie

Het belang van een goede SEO tekstschrijver

Iedere ondernemer wil graag dat zijn of haar website snel en eenvoudig gevonden wordt op het internet. Maar hoe doe je dat? En hoe zorg je er vervolgens voor dat jouw website hoger scoort in de zoekresultaten van o.a. Google dan die van je concurrent? Hier komen de skills van de SEO tekstschrijver om de hoek kijken. Oftewel: een tekstschrijver die de teksten voor jouw website optimaliseert zodat ze gevonden worden door online zoekmachines en je klanten.

Een SEO proof tekst, hoe ziet die eruit?

Voorwaarde voor iedere tekst, dus ook een SEO tekst, is dat ie gewoon goed is. Relevant, aantrekkelijk, lekker leesbaar en toegespitst op de doelgroep. De basis van SEO wordt gevormd door een zoekwoordenonderzoek. Door de woorden uit die analyse te gebruiken, ze op de juiste plaats in de tekst te zetten en aantrekkelijke kopjes en tussenkopjes toe te passen, optimaliseer ik de tekst voor zoekmachines zoals Google.

Wat kan ik als SEO tekstschrijver voor jou doen?

  • Ik schrijf jouw content: van losse pagina tot complete website
  • Ik voer een gedegen zoekwoordenanalyse uit. Altijd. Want zonder die analyse kan ik jouw SEO tekst niet optimaliseren.
  • Ik zorg er voor dat de teksten goed leesbaar zijn, voorzien van (tussen)kopjes en daarmee makkelijk te lezen en te scannen door de bezoekers van je website
  • Ik volg de snelle ontwikkelingen op het gebied van SEO op de voet en ben dus op de hoogte van de laatste trends en de do’s en dont’s.

Jouw SEO tekst laten schrijven?

Wil je dat ik aan de slag ga om jouw websitetekst te schrijven? Neem dan nu contact met me op en samen bespreken we de mogelijkheden.